Wat is een Ghanta? Vayra.nl. Overzicht. Ankhen & Shop. Boeken. Behandelingen. Workshops. Lezingen. Bestellen. Contact.

De Ambachtelijke Ankh


Naar begin Pagina. Bestellen         .

Gewicht + 200 gram

hoogte 22,5 cm.

dikte 5 mm.

Op zoek naar een nieuwe Ankh

Jaren geleden zijn we op zoek gegaan naar een smederij/gieterij die voor ons Ankhen kan maken. Dat viel niet mee. Smederijen en gieterijen die er zijn werken lang niet allemaal met messing. Een therapeutische Malva Ankh moet toch echt van messing zijn, die geleidt verreweg het best de kosmische energie (duidelijk aangegeven in meerdere lezingen van Malva). Daarnaast werken wij met kleine oplagen. Dat bepaalt echter sterk de prijs (pas bij 50 exemplaren of meer is meestal een lagere prijs mogelijk). Het was dan ook niet makkelijk een betaalbare oplossing te vinden. Toch is het ons gelukt!

Mooi, maar natuurlijk!

Ook de gepolijste gegoten Ankh, hoe mooi die er ook uitziet, heeft minieme oppervlakte variaties. Dat is niet te voorkomen. Dat komt door het gietproces. Dat maakt elke gepolijste en gegoten Ankh uniek, herkenbaar en levendig.

Bestellen/levertijd

De Ambachtelijke Ankh, is uit voorraad leverbaar. Bij meerdere aanvragen tegelijk, kan het zijn, dat hij besteld moet worden en heeft dan een levertijd die in principe ligt tussen de 4 en 6 weken.

Prijs: € 179,00 (exclusief verzendkosten).


Behandel(en) met de Ankh

Wil je met deze kosmische instrumenten leren werken, dan biedt de cursus/het boek ‘Werken met Ankh en Kosmische Schijven je een uitgelezen informatie overzicht daarover.


Vayra-Ghanta   *   Hedwig Arkenaar

De Ambachtelijke Ankh

Goed in de hand liggende messing Ankh, zeker geschikt voor het geven van (Ankh)behandelingen.

De prijs is inclusief btw en exclusief € 11,00 aangetekende verzending binnen Nederland.

€  179,00

Bestellen         .

Zie de site voor

SMARTFOONS

onderhoud

messing