Wat is een Ghanta? Vayra.nl. Overzicht. Ankhen & Shop. Boeken. Behandelingen. Workshops. Lezingen. Bestellen. Contact.
Werken met Ankh & Kosmische Schijven

Een schriftelijke cursus over twee unieke kosmische instrumenten de Ankh en de Kosmische Schijven.

Ankh en Kosmische Schijf, broer en zus van elkaar, met overeenkomsten, maar ook met een geheel eigen werking!

Alle therapeutische informatie over de Ankh en de Kosmische Schijven is hierin bijeengebracht.

De Ankh verbindt zich met jou en wordt een maatje,

De Kosmische Schijf verbindt jou met de Kosmos.
DEMO      .

Download

Gratis

De Demo

Lees de Reacties.

Schriftelijke cursus,

……..maar ook een boek!

Hoewel opgezet als schriftelijke cursus kan

‘Werken met Ankh & Kosmische Schijven’ ook prima

aangewend worden als lees/leerboek of als compleet

naslagwerk.

Opbouw van het boek/de cursus

Deel 1 gaat over de Ankh

Deel 2 spitst zich toe op de Kosmische Schijven

De Werkmap bevat uitgebreide foto’s en tekeningen, die de

behandelingen in beeld brengen .

Aan bod komende vragen

Alles wat er bekend is over dit bijzondere kosmische instrument en waarmee gewerkt kan worden, wordt stapsgewijs over de Ankh behandeld.

Alles wat er aan informatie is doorgegeven over dit zusje van de Ankh vind je eveneens terug in dit boek.

Hoe compleet is deze schriftelijke cursus?

Zo compleet mogelijk om praktisch mee te kunnen werken! Daarmee is deze schriftelijke cursus niet alleen interessant voor de beginnende therapeut - of zij, die alleen persoonlijk met de Ankh en de Kosmische Schijven willen werken-, maar ook een onmisbaar studieboek en naslagwerk voor de (ver) gevorderde therapeut in de Malvaleer! Voor mensen die echt alles over de Ankh, de Piramide & de Kosmische schijven willen weten, ook de meditatieve informatie zijn er naast deze schriftelijke cursus als aanvulling de 2 audio DVD’s met lezingen:

Beide DVD’s bevatten een schat aan aanvullende informatie, die het beluisteren van de oorspronkelijke meditaties over vooral de Ankh maar ook de Kosmische Schijven meer dan de moeite waard maken.

Hoe ziet deze schriftelijke cursus eruit?

De schriftelijke cursus ‘Werken met de Ankh en Kosmische Schijven’ bestaat uit:

 1. Het Lees & Cursusboek

De kern wordt gevormd door ruim 60 basisbehandelingen. Daaromheen staat uitgebreide achtergrondinformatie en basiskennis. Tevens bevat het boek 16 visualisaties/meditaties, o.a. om te leren omgaan met de Ankh en de Kosmische Schijven. Aan de meeste behandelingen zijn ‘tips’, voortkomend uit de praktijk, toegevoegd. Deze ‘tips’ geven combinatiemogelijkheden aan tussen de diverse behandelingen, maar bieden daarnaast ook veel extra toepassingsmogelijkheden.

Het cursusboek heeft ruim 220 pagina’s in kleur, op luxe wit papier gedrukt en is voorzien van een kunststof Clickringband, ter bevordering van het lees- en gebruiksgemak. De illustraties met foto’s en afbeeldingen zorgen voor extra verduidelijking van de diverse beschreven (be)handelingen.

 1. Werkmap

De werkmap bestaat uit een luxe map met ruim 50 foto’s en 16 afbeeldingen. In deze map zijn de meer complexe behandelingen stapsgewijs - in de vorm van scripts - in beeld gebracht, of met een afbeelding verduidelijkt. De werkbladen zitten in luxe showtassen van dikke kwaliteit. Ze zijn uit de map te halen en te gebruiken als hulpmiddel bij de behandeling. Aan deze map kunnen desgewenst werkbladen/scripts worden toegevoegd.

 1. Cursusopdrachten en Getuigschrift

In deze werkmap vind je tevens cursusvragen voor elke les. Die mag je beantwoorden en ter toetsing per e-mail opsturen. Je ontvangt dan de gecorrigeerde antwoorden, waar nodig voorzien van uitleg, retour. (Let op! Meerdere malen dezelfde vragen beantwoorden en ter beoordeling opsturen is niet toegestaan!) Per les krijg je een cijfer (1 tot 10; over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd). Wanneer je voor alle lessen een voldoende hebt gekregen, wordt dit beloond met een getuigschrift waarin staat, dat je de schriftelijke cursus volledig hebt gevolgd en goed hebt begrepen.

 1. DVD

Hierop staan 16 ingesproken uitgebreide visualisaties en 4 meditaties, die overigens ook in het cursusboek zijn terug te vinden. Bijna 4 uur meditaties en visualisaties, die op uiterst gevoelige wijze van muzikale begeleiding zijn voorzien. Ze zijn zowel als .MP3 als .WAV audiobestanden opgenomen, waardoor ook op oudere apparatuur te beluisteren. Daarmee ben je ook in staat de visualisaties op jezelf of je cliënten toe te passen.

Bestellen

Bestellen van het boek/schriftelijke cursus ‘Werken met Ankh & Kosmische Schijven’

Kan alleen via Vayra. De prijs is € 169,50 exclusief verzendkosten.

Vragen?

Toch nog vragen over? Aarzel niet contact met ons op te nemen en we zullen trachten je zo snel mogelijk van dienst te zijn.


Vayra-Ghanta   *   Hewig Arkenaar

Naar begin Pagina. Bestellen         .

Werken met Ankh & Kosmische Schijven

2 Boeken, ruim 250 pagina’s in levendig Nederlands. A4-matglans papier. Inclusief visualisatie Dvd en Werkmap.

De prijs is inclusief btw en exclusief € 11,00 aangetekende verzending binnen Nederland.

€  169,50

Bestellen         .