Wat is een Ghanta? Vayra.nl. Overzicht. Ankhen & Shop. Boeken. Behandelingen. Workshops. Lezingen. Bestellen. Contact.

Ankh-hangers

Messing

  messing garandeert optimale werking)

Zilver

  hoogste kwaliteit zilver 925/930 (inclusief zilverteken!)

Vergulde Ankh-hanger (10 micron(*))

Vergulde Ankh-hanger (20 micron(*))

Goud

  vraag om een offerte


(*) Garantie

     Een goudsmid geeft nimmer garantie over de levensduur van vergulden, daar dit sterk      afhankelijk is van de wijze en intensiteit van dragen en de drager zelf. Toch geeft onze      goudsmedrij Arnold van Dodewaard te Bloemendaal de volgende richtlijn:


(*) Vergulden

     Zodra de messinbg Ankh-hanger is gemaakt, gepolijst en afgewerkt gaat hij naar de      goudsmederij. Daar wordt de Ankh-hanger opnieuw fijn geslepen en gepolijst - elke      oneffenheid moet worden verwijderd. Vervolgens gaat hij in een zogeheten ‘decapeerbad’, om      hem volledig schoon en vetvrij te maken. Tot slot volgt een galvanisch proces, om de      goudlaag aan te brengen. Waar de 10 microns laag door de goudsmid zelf wordt      aangebracht, wordt voor de 20 micron een gespecialiseerd bedrijf ingezet.

     Resultaat: een juweeltje van een Ankh-hanger.

Levertijd

Messing

Zilver
Verguld 10 micron


Verguld 20 micron


Verrassing

Het is een Ankh-hanger die niet alleen gezien mag worden, maar die zijn positieve werking ook duidelijk laat voelen! Al meer dan 10 jaar draag ik een tweebenig Ankh-hangertje van 3 cm lengte aan een kort kettinkje om mijn hals. Zijn werking is me vertrouwd, doe ik hem af, dan mis ik hem. Om foto’s te maken van deze nieuwe Ankh-hanger moest hij even af. Onze aandacht lag bij het fotograferen van de nieuwe hanger om mijn hals, maar niet voor lang… De werking van de nieuwe Ankh-hanger was duidelijk voelbaar en vele malen krachtiger dan van mijn eigen kleine Ankhje.

Verschil met kleinere types Ankh-hangertjes

Deze Ankh-hanger maakt je lichter, maar zonder dat je de aantrekkingskracht van de aarde verliest en gaat zweven. Hij maakt je positiever, blijer, luchthartiger en gelukkiger. Door zijn grote lus breidt hij je denkvermogen uit en verdiept het. Zijn duidelijk afzonderlijke benen houden je geaard. Deze Ankh is speciaal voor Vayra ontworpen door design ontwerpster Nicole Spiering.

Gratis

Voor iedereen met een Ankh-hanger: gebruiksaanwijzing en werking van de Ankh als hanger.


Vayra-Ghanta   *   Hedwig Arkenaar

Dikte 2,2 - 3,3 mm.

hoogte 6 cm.

breedte 4 cm.

Unieke Ankh-hanger

Een tweebenige Ankh-hanger met body, een die gezien mag worden en waar je ‘u’ tegen zegt. Een driedimensionaal elegant sieraad ontworpen door de design ontwerpster Nicole Spiering.


Ametingen: 6 cm lang, 4 cm breed en een dikte variërerend van 2,2 tot 3,3 mm.

Mogelijkheden

Bestellen        . Bestellen         . Sessie 2 - 29-05 (1).jpg

Zie de site voor

SMARTFOONS

Prijzen zijn inclusief cadeauverpakking en btw exclusief ketting en verzendkosten.

Gebruiksaanwijzing        .

v.a. €  49,95


Meestal uit voorraad leverbaar, anders 4 weken.

Nog beperkt leverbaar en wordt niet meer bijbesteld. De diverse extra

   kosten die een zilveren Ankh-hanger met zich meebrengen maken het    helaas onmogelijk deze bij kleine oplagen voor een redelijk prijs aan te    bieden.

Wordt gemaakt in opdracht van de klant, levertijd 2 weken, mits een    messing Ankh-hanger voorradig is, anders 6 weken.

Wordt gemaakt in opdracht van de klant, levertijd 4 weken, mits een    messing Ankh-hanger voorradig is, anders 8 weken.

€    49,95


€  129,95


€  159,95

€  229,95

dagprijs

onderhoud

messing