Wat is een Ghanta? Vayra.nl. Overzicht. Ankhen & Shop. Boeken. Behandelingen. Workshops. Lezingen. Bestellen. Contact.

Aura Behandeling

Psychische klachten

Vooral deze klachten kunnen uitstekend behandeld worden door middel van aurabehandelingen.

Aura of uitstraling

Je aura of uitstraling zit dicht om je lichaam heen. Iemand die te dicht op een ander gaat staan, gaat in de aura van de ander staan, dat vinden de meeste mensen absoluut niet prettig. Het geeft een gevoel van onvrijheid, indringing, ‘te dicht bij komen’  en opdringerigheid. Ieder mens houdt zijn uitstraling daarmee liever voor zichzelf!

Die uitstraling is heel belangrijk, want daarmee ben je ‘zichtbaar’ als persoonlijkheid voor de ander. Je laat daarmee zien ‘wie je bent’! Een sterke persoonlijkheid, daar kan niemand omheen, die is nadrukkelijk aanwezig, ook in het gezelschap van anderen. Dat kan heel prettig, maar ook heel onprettig zijn, afhankelijk van hoe die persoon ‘overkomt’ en dat is altijd een wisselwerking tussen twee of meer mensen.

Beperkte of ongezonde uitstraling helen

Met weinig ‘uitstraling’ of een zieke ‘uitstraling’ val je niet op, ziet men je makkelijk over het hoofd en ben je ‘nietszeggend’, wordt je niet ‘gezien’ en ‘kom je niet over’… en dat kan in gezelschap heel vervelend zijn.

Maar het allerbelangrijkste is dat jij je lekker in je vel voelt en overkomt zoals jij bent! En dat betekent niet dat je altijd voortdurend in het middelpunt van de belangstelling moet of wilt staan! Als jij maar gelukkig bent met jouw uitstraling en daarin geheel jezelf kunt zijn!

Is dit echter niet het geval dan kan er heel makkelijk een vicieuze cirkel ontstaan, die met een aurabehandeling doorbroken kan worden.

In- en uitademen van je Aura

Doordat je aura zo dicht om je lichaam zit, adem je uit in je aura en adem je die aura met de lucht om je heen vervolgens ook weer in. Spanningen, maar ook het tekort aan energie blijven op die manier in stand en zijn vaak moeilijk te doorbreken, zonder hulp van buitenaf.

Herken je dit probleem, kom dan eens vrijblijvend praten.

Privacy

Je privacy wordt door mij voor de volle 100% gegarandeerd. Al hetgeen besproken en gezegd wordt tijdens het kennismakingsgesprek en/of behandeling(en) valt onder mijn plicht tot geheimhouding. Dat is heilig voor mij!

Kennismakingsgesprek

Waarom een kennismakingsgesprek? Simpel, omdat je:

Uiteraard is dit gesprek geheel VRIJBLIJVEND EN GRATIS.


Contact:              info@vayra.nl      of bel  06-3131.0194.

Praktijkadres:      Crown Businesscenter - A. Hofmanweg 5A, 2031 BH  Haarlem.


Je bent van harte welkom

Vayra-Ghanta   *   Hedwig Arkenaar

Afspraak Informatief Gesprek

afspraak maken?