Wat is een Ghanta? Vayra.nl. Overzicht. Ankhen & Shop. Boeken. Behandelingen. Workshops. Lezingen. Bestellen. Contact.
Inleiding
Op verzoek van meerdere van mijn eerdere cursisten is deze les tot stand gekomen. Een les waarin alle belangrijke aspecten, die eigenlijk elke cursist bij Vayra behoort te weten, zijn samen gebracht. Bij elk onderwerp is aangegeven bij welke cursus het hoort. Maar dat wil beslist niet zeggen, dat het niet ook in een andere cursus terug komt, of sowieso leuk en belangrijk is om te weten!
Doel basisles
Cursisten die thuis gaan oefenen een klein naslagwerk geven met de belangrijkste steeds terugkerende behandelingsregels, zodat ze op een verantwoorde wijze kunnen oefenen.
Voor wie?
Zoals aangegeven een les die beslist elke beginnende cursist bij Vayra wordt aangeraden door te nemen. Maar het kan ook voor mensen een oriëntatie zijn over wat er van de lessen bij Vayra verwacht kan worden.
Vragen?
Toch nog vragen over? Aarzel niet Contact met ons op te nemen en we zullen trachten je zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Vayra-Ghanta   *   Hedwig Arkenaar
Basisles
Deze ‘Basisles’ kun je Downloaden als folder. Om dit .PDF bestand te kunnen openen is ‘Adobe Reader’ vereist op de computer. Indien nodig, is dit programma veilig en gratis te downloaden van de website van  Adobe.  Beschouw deze basisles als voorloper van en onmisbaar voor alle boeken.
Downloaden             .

Download

Gratis

De Basisles