Wat is een Ghanta? Vayra.nl. Overzicht. Ankhen & Shop. Boeken. Behandelingen. Workshops. Lezingen. Bestellen. Contact.
Werken met Chakra’s Aura & Kundalini

Een schriftelijke cursus over persoonlijke toepassingen en behandelingen van Chakra’s, Aura en Kundalini volgens de Malvaleer.

Ontwikkelen van jouw zonnevlecht met daarover unieke informatie.

Hoe laad ik mezelf op en onderhoud ik mijn eigen energie (meerdere mogelijkheden)

Belangrijk voor jou: het verschil tussen een ‘open’ en een ‘geopend’ chakra!

Schriftelijke cursus, maar tevens boek

De schriftelijke cursus ‘Werken met Chakra’s, Aura & Kundalini kan door jou ook prima als lees en leerboek worden gebruikt en/of als naslagwerk.

Opbouw van deze schriftelijke cursus/dit boek

Aan bod komen vragen als:

Hoe compleet is deze cursus/dit boek

Voor jou een zo’n compleet mogelijk boek met alle praktische informatie die ik maar heb terug kunnen vinden. Dit is dan ook een zeer uitgebreid boek geworden bestaande uit maar liefst drie delen.

Hoe ziet deze schriftelijke cursus eruit

 1. Het (cursus)boek

De kern wordt gevormd door 165 behandelingen en 87 persoonlijke oefeningen. Daaromheen staat uitgebreide achtergrondinformatie en basiskennis. Het boek sluit nauw aan op het basisboek ‘Van Harte Mens’ (met de meer elementaire en praktische achtergronden over  de chakra’s et cetera) en geeft met het boek ‘Werken met Ankh & Kosmische Schijven’ een compleet behandelingenoverzicht voor onze moderne tijd. Het bevat tevens 49 visualisaties/meditaties, onder andere om te leren omgaan met...

In veel behandelingen zijn ankh of kosmische schijven toepasbaar als versterker (dit wordt dan extra vermeld). Daarom sluit dit boek óók perfect aan bij die gelijknamige cursus.

Het cursusboek heeft 480 pagina’s (2x zo dik als de vorige cursus) in kleur, op 115 grams luxe licht glossy papier gedrukt op A4 formaat en bestaat uit 3 delen, voorzien van een kunststof clickbind rug, ter bevordering van het lees- en gebruiksgemak. De illustraties met foto’s en afbeeldingen zorgen voor extra verduidelijking van de diverse beschreven (be)handelingen.


 1. Werkmap

De werkmap bestaat uit een luxe map met zéér veel foto’s en afbeeldingen. In deze map zijn de meer complexe behandelingen stapsgewijs - in de vorm van (foto)scripts - in beeld gebracht, of met afbeeldingen verduidelijkt. De werkbladen zitten in luxe showtassen van dikke kwaliteit. Ze zijn uit de map te halen en te gebruiken als hulpmiddel bij de behandelingen. Aan deze map kunnen desgewenst zelf werkbladen/scripts worden toegevoegd.


 1. DVD - Visualisaties

Een groot deel van de 49 visualisaties en meditaties - terug te vinden in het cursusboek - zijn opnieuw ingesproken en van prachtige, sfeervolle en ondersteunende muziek voorzien. Ze zijn zowel als .MP3 als .WAV audiobestanden opgenomen, waardoor ook op oudere apparatuur te beluisteren. Daarmee ben jij - maar ook je cliënt(en) - tevens in staat op innemende wijze te genieten van en baat te hebben bij deze visualisaties en de oefeningen op jezelf of je cliënten toe te passen.

Werkpakket

Om goed met het boek te kunnen werken, kun je een aanvullend werkpakket bestellen à € 35,00. Dit werkpakket bestaat uit:

Dit pakket wordt los geleverd, daar velen waarschijnlijk al in het bezit zijn van genoemde items.

Bestellen

Bestellen van het boek/schriftelijke cursus ‘Werken met Chakra’s, Aura & Kundalini’ kan uitsluitend via Vayra. De prijs is € 169,50, exclusief verzendkosten.


Toch nog vragen over? Aarzel niet contact met ons op te nemen en we zullen trachten je zo snel mogelijk van dienst te zijn.


Vayra-Ghanta   *   Hedwig Arkenaar

DEMO       . Gratis download      .
Chakra slide show hartchakra Naar begin Pagina. Bestellen         .

Werken met Chakra’s, Aura & Kundalini

Drie boeken, bijna 500 pagina’s in levendig Nederlands. A4-formaat, matglans papier.

De prijs is inclusief btw en exclusief € 11,00 aangetekende verzending binnen Nederland.

€  169,50

Bestellen         .