Wat is een Ghanta? Vayra.nl. Overzicht. Ankhen & Shop. Boeken. Behandelingen. Workshops. Lezingen. Bestellen. Contact.

Energie-gevende Behandeling

Er zijn periodes in je leven dat alles je teveel is.

Je bent moe, lusteloos en hebt nergens zin in.

De energie ontbreekt je iets aan te pakken of te doen

Je bent leeg en het allemaal een meer dan zat.

Energie geven

Allereerst is het van belang om met een goed gesprek te beginnen. Wat maakt jou zo moe en waardoor is het allemaal ‘mis’ gegaan. Waar is al je energie in gaan zitten en hoe kun je daar anders mee omgaan, waardoor er meer tijd komt om creatief bezig te gaan en iets leuks te doen en zo jezelf weer op te laden.

Behandelen

Het miltchakra is o.a. verantwoordelijk voor je creativiteit en levensenergie. Je lever is een orgaan dat niet alleen alle giftige stoffen (medicijnen, drugs, alcohol) afbreekt, maar ook je negatieve denken. Je nieren moeten al die losgekomen troep afvoeren, dus die kunnen ook wel wat hulp gebruiken. Hierdoor voel je je energie weer op gang komen en stromen. Maar dan moet je je wel ‘open’ stellen voor de energie die ik je geef en er mee werken en niet gelijk weer denken: “dat houdt bij mij toch geen stand, want daar ben ik te moe voor!”

Privacy

Je privacy wordt door mij voor de volle 100% gegarandeerd. Al hetgeen besproken en gezegd wordt tijdens de behandeling valt onder mijn plicht tot geheimhouding, dat is heilig voor mij.

De behandeling

De korte behandeling duurt 60 minuten en kost € 45,00

Snuffelen en proeven aan wat ik je te bieden heb en hoe dat voor jou voelt. Een kort gesprek gevolgd door een korte effectieve behandeling.


De uitgebreide behandeling duurt 100 minuten en kost € 75,00

Meer tijd voor een diepgaander gesprek en meerdere behandelingen gericht op het opladen van je energie, schoonmaken van je lever en activeren van je nieren.

Contact

info@vayra.nl      of bel  06-3131.0194.

Praktijkadres:      Crown Businesscenter - A. Hofmanweg 5A, 2031 BH  Haarlem.


Je bent van harte welkom

Vayra-Ghanta   *   Hedwig Arkenaar

Afspraak Informatief Gesprek

afspraak maken?