Wat is een Ghanta? Vayra.nl. Overzicht. Ankhen & Shop. Boeken. Behandelingen. Workshops. Lezingen. Bestellen. Contact.
Hoe ziet een set kleur-kaarten er uit?
Elke set kleur-kaarten bestaat uit 7 geplastificeerde kaarten van  A5 formaat. Elke kaart heeft één kleur van het kleurenspectrum aan één kant van de kaart, de andere kant is wit, waardoor de kaarten blind gekozen kunnen worden.
Waarvoor zijn deze kaarten te gebruiken?
Deze kaarten zijn te gebruiken om bijvoorbeeld de kleur te kiezen, waar je op dat moment het meest behoefte aan hebt. Na het kiezen van die kleur kun je bijvoorbeeld kleding dragen met die kleur, gekleurde drankjes of vruchtensappen drinken in die kleur. Maar ook water laden met die kleur, of heel bewust met die kleur omgaan en er veel mee bezig zijn op allerlei creatieve manieren. Op die manier vul je dan vanzelf die kleur in je aura weer aan - blijkbaar was er een tekort - en versterk je het chakra dat het meest op die kleur reageert.

Cliënten actief betrekken in een behandeling, - bijvoorbeeld bij Kosmische Schijfbehandelingen - door de kleur, die tijdens de behandeling wordt in gestraald, mee te laten visualiseren. Een kleur-kaart is dan een prima hulpmiddel om hen op de juiste kleurschakering te laten focussen.
Kosten
De prijs van een set van 7 Kleur-kaarten is € 15,00 (inclusief btw, exclusief verzendkosten).


Vayra-Ghanta   *   Hedwig Arkenaar
Bestellen                  .
Kleur-Kaarten
Voor iedereen die bewust met kleuren of gekleurd licht wil omgaan zijn er Kleur-kaarten bij Vayra te koop. Deze kaarten horen bij het boek of schriftelijke cursus Werken met Chakra’s, Aura & Kundalini, maar kunnen ook buiten die cursus worden aangeschaft en toegepast.