Wat is een Ghanta? Vayra.nl. Overzicht. Ankhen & Shop. Boeken. Behandelingen. Workshops. Lezingen. Bestellen. Contact.
Kosmische Schijven
Iedereen kan bij Vayra een set Kosmische Schijven aanschaffen, ook mensen die geen schriftelijke cursus willen volgen.
De lesdocumentatie over de Kosmische Schijf is echter voorbehouden aan een ieder die de schriftelijke cursus Werken met Ankh & Kosmische Schijven volgt.
Kosten
De prijs van een set Kosmische Schijven, bestaande uit een 2- en een 4-kleurenschijf is:
€ 69,00 (exclusief verzendkosten). Volg deze link naar het bestelformulier.
Werken met de Kosmische Schijf
Wil je met deze Kosmische instrumenten leren werken, dan biedt deze website je voldoende aanknopingspunten. Ga naar Cursussen.
De Kosmische Schijf, het zusje van de Ankh
Naast de Ankh is er nog een kosmisch instrument met een geheel andere werking dan de Ankh. De Ankh en de Kosmische Schijf zijn broer en zus van elkaar en zijn beide afkomstig van één planeet genaamd Geza IV. De Schijf zal in tegenstelling tot de Ankh niet echt een zielebinding met je aangaan. Wel zorgt zij er voor, dat je een bijzondere binding aangaat met iedereen die je door middel van haar behandelt.
Hoe ziet een Kosmische Schijf er uit?
Het is een platte ronde schijf met een doorsnede van 20 cm en een dikte van maximaal 1 cm. Het materiaal waar de schijf van gemaakt is mag niet buigzaam zijn en moet afwasbaar zijn en kan uit elke materiaal dat daar aan voldoet gemaakt worden. Vaak wordt er voor kunststof gekozen om een schijf van te maken. In het midden van de schijf zit een klein rond gaatje.
De Kosmische Schijf is er in twee uitvoeringen. De 2-kleurenschijf is verdeeld in twee gelijke helften. De ene helft is geel en de andere oranje. Dit geldt voor beide kanten. Geel is de kleur van de planeet Venus en oranje is de kleur van de planeet Saturnus. De tweede vorm van de Kosmische Schijf is de 4-kleurenschijf. Deze ronde schijf heeft dezelfde afmetingen als de 2-kleurenschijf en is eveneens verdeeld in twee gelijke helften. Maar in dit geval heeft de ene kant van de schijf de kleuren oranje en geel de andere kant de kleuren kobaltblauw en violet. Kobalt is de kleur van Pluto en violet de kleur van Mercurius. Het enige verschil tussen deze twee schijven is dat de 4-kleurenschijf veel sterker werkt dan de 2-kleurenschijf.
Waarschuwing
Behandelingen met een Kosmische Schijf, zijn behandelingen die je niet zomaar geeft. Die vragen om een gedegen kennis over wat wel en niet met de schijf kan en mag. Daar is een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een diep inzicht voor nodig zijn. De Ankh zal zich nooit tegen je keren, zelfs niet als je er moedwillig verkeerd mee om gaat. In dat geval zal de Ankh zich terugtrekken en wordt dit kosmische instrument een dood ding in jouw handen. Wanneer je per ongeluk verkeerd met de Kosmische Schijf omgaat, gebeurt er op dat moment helemaal niets - niets positiefs, maar ook niets negatiefs - gewoon niets. Maar wanneer je moedwillig verkeerd met de Kosmische Schijf omgaat, zal de schijf zich tegen je ziel keren met dezelfde kracht als waarmee zij kan werken. Vergis je daar niet in, dat is bepaald geen prettige ervaring! Degene die door jou op dat moment verkeerd behandeld zou worden, zal daar geen enkele schade van ondervinden. Die zal helemaal niets ervaren!

Vayra-Ghanta   *   Hedwig Arkenaar
2-Kleurenschijf, voorzijde 4-kleurenschijf. Klik, voor vergrootte afbeelding. 4-Kleurenschijf achterzijde. Klik, voor vergrootte afbeelding. Naar begin Pagina.  Bestellen                .