Wat is een Ghanta? Vayra.nl. Overzicht. Ankhen & Shop. Boeken. Behandelingen. Workshops. Lezingen. Bestellen. Contact.

Lezing Kleuren

Belang van kleuren?

Hoe belangrijk is ‘kleur’ in je leven, of ben jij een echt zwart-wit mens of een meer grijstype? Wat je ook bent, leer meer met kleur te doen en kleur toe te passen.

Wat doen kleuren?

Maar dan is het wel handig te weten wat kleur doet! En dat is heel wat meer dan jij denkt! Heel praktisch… waarom lopen ‘zakenlui’ bij voorkeur in een zwart, grijs of donkerblauw pak of mantelpakje? Welke kleur kan ik persoonlijk  het beste aantrekken bij een sollicitatie, waardoor ik net een streepje voor heb op die andere sollicitanten!

Effecten van kleuren

Kinderen door middel van gekleurd licht beter laten eten en/of slapen. Kortom welke effecten geven ‘kleur’ aan mijn leven en hoe wordt ik een wat ‘kleurrijker’ mens, maar blijf ik toch vooral mezelf!

Gebruik kleur

Je zult versteld staan van de toepassingen die je zelf al dagelijks doet. Je gaat daarnaast leuke en bruikbare tips horen om kleur te gaan gebruiken.

Uitnodiging

Nodig mij uit en laat mij jullie een warme, gezellige en leerzame, maar vooral onderhoudende middag verzorgen. Een moment om het nog lang met elkaar over te hebben. Ik beloof jullie: je leven wordt kleurrijker en jij meer zichtbaar.

Verzoeken

Mijn agenda zal zich zoveel mogelijk trachten aan te passen aan die van jullie. Neem contact met me op en je hoort binnen een dag wat de mogelijkheden zijn.

Contact:              info@vayra.nl      of bel      06-3131.0194

Praktijkadres:      Crown Businesscenter - A. Hofmanweg 5A, 2031 BH  Haarlem.


Wees van harte welkom

Vayra-Ghanta   *   Hedwig Arkenaar

Inschrijven Workshop

INSCHRIJVEN?