Wat is een Ghanta? Vayra.nl. Overzicht. Ankhen & Shop. Boeken. Behandelingen. Workshops. Lezingen. Bestellen. Contact.
Om welke oliën gaat het?

St. Jansolie

Lavendelolie
Beide worden gemaakt op basis van olijfolie. Deze twee oliën zijn op een natuurlijke manier - door gedurende 8 weken gebruik te maken van (warmte van) de zon - tot ontwikkeling gekomen. Hierna zijn ze uitgebreid gefilterd, waardoor ze vrijwel onbeperkt houdbaar zijn. Beide oliën hebben een geheel eigen specifieke werking en zijn zeer huid vriendelijk (olijfolie is een weldaad voor elke huid). St. Jansolie op basis van olijfolie is vrijwel nergens te koop.
Werking van Lavendelolie
Lavendelolie is de meest ontspannende massageolie die er is. Het werkt zenuw kalmerend, verzachtend en opbeurend en brengt je geest weer in balans. Lavendelolie brengt tot rust en geeft een heldere kijk op eventuele problemen, waardoor het probleem makkelijker geaccepteerd en losgelaten kan worden. Het werkt dan ook bij slapeloosheid, hoofdpijn, migraine, stress, spanning en depressie. Bovendien is het bloeddruk verlagend en bij uitstek een middel bij prikkelbaarheid. Het verminderd misselijkheid, maag- en andere spijsverteringsklachten. Het heeft daarnaast een ontsmettende en pijnstillende werking en wordt daarom gebruikt bij snij- en brandwonden.
Werking van St. Jans- (of Johannes)olie
St. Jansolie op basis van olijfolie heeft een bijzondere werking. Het opent de huid en de chakra’s. Het werkt bewustzijnsverruimend en acceptatieverhogend. Hierdoor kan de behandeling, waarbij je gebruik maakt van deze olie, makkelijker worden geaccepteerd en dieper doorwerken. St. Johannesolie werkt hierbij als stimulator en versterker. St. Johannesolie op basis van olijfolie heeft dezelfde trilling als het lichaam en werkt diep in op de ziel van zowel de behandelaar als de cliënt.
Belangrijk! Was ná het werken met deze olie uitgebreid je handen met zeep en lauw water, en spoel met koud water na, zodat elk contact met de olie en daardoor ook met de cliënt verbroken wordt! Bij massages werkt St. Jansolie spier ontkrampend en heft het blokkades in de chakra’s op. Bovendien heeft het een ontspannende positieve werking op de ziel.
Voor de cyclus schijfbehandelingen kun je alleen St. Jansolie op basis van olijfolie gebruiken.

Ook kamilleolie, heermoesolie, brandnetelolie zijn (in beperkte mate) te koop.


Vayra-Ghanta   *   Hedwig Arkenaar
Massage oliën
Er zijn bij Vayra  massage oliën te koop. Opsturen is namelijk vrijwel niet mogelijk. Maar wie een fles van 1 liter of ½ liter op afspraak wil komen ophalen, is van harte welkom! (Kostprijs is opvraagbaar)
Naar begin Pagina.