Wat is een Ghanta? Vayra.nl. Overzicht. Ankhen & Shop. Boeken. Behandelingen. Workshops. Lezingen. Bestellen. Contact.
Voor wie?
Voor iedereen die los wil komen van…

een vastgeroest leven dat je leidt of lijdt…,

een blijvende ontevredenheid in de relatie die je hebt…,

de omgeving waarin je je niet ‘thuis’ voelt,

de baan, die niet (meer) bij je past!
Met welk doel?
Je terugbrengen op je eigen levenspad, waardoor je steeds meer bij jezelf en in je eigen kracht komt, want juist dan ben je op zijn sterkst! Jou en je Karma opschonen.
Als je eenmaal in je eigen kracht zit, bepaal je zelf:

het leven dat je leidt,

met wie je dat wilt en hoe,

in welke omgeving en op welke wijze,

welke baan er bij jou past en hoe je die invulling wilt geven!
De werking
Schijfbehandelingen brengen je terug bij jezelf, bij het pad dat jij wilt invullen op jouw eigen unieke wijze. Daarnaast woren jij en je leven opgeschoond en wordt de ballast daarin ver-ast. Om dat tot stand te kunnen brengen volstaat niet één behandeling, maar heb je een reeks van behandelingen nodig. Waarbij je steeds dichter bij jezelf komt en van daaruit, vanuit jouw eigen zijn je leven stap voor stap gaat herzien en opnieuw vorm gaat geven. Jij bepaalt en niemand anders hoe jouw leven er uit ziet en hoe je met de mensen in je omgeving om wilt gaan. De behandelingen en de werking er van zijn standaard, maar het effect wat het op jou persoonlijk heeft is uniek en past exact bij wie jij bent en wat jij nodig hebt om jouw eigen leven te gaan leiden.
Waarom tien schijfbehandelingen?
Tien schijfbehandelingen vormen samen één cyclus, één geheel, waarbij 4 kleuren een belangrijke rol spelen.
De eerste drie behandelingen - waarbij de kleur oranje de kleur van het karma het sterkst op je inwerkt -brengen je terug naar je eigen levensweg, de weg die jij gekozen hebt.
De volgende twee behandelingen - waarbij de kleur geel, de kleur van de zon de sterkste invloed heeft -  geven je de liefde en de warmte die je nodig hebt om te kunnen veranderen.
Tijdens de zesde tot en met de achtste behandeling – werkt de kleur violet sterker op je in dan de andere drie kleuren – daardoor wordt de nadruk gelegd op je ‘denken’, waardoor je evenwichtiger wordt en duidelijker krijgt wat jij wilt en je niet langer laat bepalen.
De laatste twee behandelingen – voert de kleur kobaltblauw, de kleur van de verandering, de boventoon – en deze richten zich vooral op het realiseren van de verandering die je in je leven tot stand wilt brengen, waardoor je het heft in eigen handen neemt.
De 4 kleuren die hun invloed op de schijfbehandelingen uitoefenen, vind je ook terug in de kleuren die de 2-kleurenschijf, oranje en geel, en de 4-kleurenschijf, oranje, geel, violet en kobaltblauw.
De opbouw van de cyclus schijfbehandelingen
De eerste vijf behandelingen vinden plaats met behulp van de 2-kleurenschijf (aan beide kanten geel en oranje gekleurd) Daarmee wordt niet alleen de kracht van de therapeut vele malen versterkt, maar wordt door middel van de behandelmethode ook het hele proces in gang gezet.
Dan volgt er meestal één speciale behandeling die qua kracht ligt tussen de 2- en 4- kleurenschijf, deze behandeling is anders dan de andere behandelingen die allemaal hetzelfde zijn.
Vervolgens zijn de laatste vier behandelingen met de 4-kleurenschijf (oranje en geel aan de ene kant, violet en kobaltblauw aan de andere kant, die twee keer zo krachtig werkt dan de 2-kleurenschijf. Dit om het opgestarte proces te versnellen en te versterken, zodat de verandering ook echt tot stand komt.
Verwerkingstijd tussen de behandelingen
Er wordt meestal, in overleg met de cliënt, begonnen met een behandeling om de twee weken. Dit kan wel sneller, maar niet sneller dan één keer per week. Want hoe sneller, des te heftiger de reactie op de werking.
Halverwege de cyclus kan de verwerkingsperiode tussen de behandelingen in langer worden tot tegen het einde van de cyclus - tussen de voorlaatste en de laatste behandeling - deze zeker zes weken kan zijn, opdat de overgang naar ‘geen behandeling’ niet zo groot is…
Na de tiende schijfbehandeling werkt het proces, dat in gang is gezet, nog 18 maanden door. Daarmee jou de kans gevend om de verandering door te zetten en echt jouw eigen leven te gaan leiden en in te delen, en daarmee jouw karma uit te werken! Een leven vol passie en kleur, jouw passie en jouw kleuren!
Privacy
Je privacy wordt door mij voor de volle 100% gegarandeerd. Al hetgeen besproken en gezegd wordt tijdens het kennismakingsgesprek en/of behandeling(en) valt onder mijn plicht tot geheimhouding. Dat is heilig voor mij!
Kennismakingsgesprek
Waarom een kennismakingsgesprek? Simpel, omdat je:

meer wilt weten, wat deze behandelmethode in jouw persoonlijke situatie kan betekenen

kennis wilt maken met je therapeut en kijken of dat klikt

ook het financiële plaatje helder wilt hebben.
Uiteraard is dit gesprek geheel VRIJBLIJVEND EN GRATIS.

Contact:              info@vayra.nl      of bel  06-3131.0194.
Praktijkadres:      Crown Businesscenter - A. Hofmanweg 5A, 2031 BH  Haarlem.

Je bent van harte welkom
Vayra-Ghanta   *   Hedwig Arkenaar

Cyclus Schijfbehandeling

Afspraak Informatief Gesprek

afspraak maken?