Wat is een Ghanta? Vayra.nl. Overzicht. Ankhen & Shop. Boeken. Behandelingen. Workshops. Lezingen. Bestellen. Contact.
Van Ziel tot Karma
Dit boek /naslagwerk is nog volop in ontwikkeling. Alle teruggevonden lezingen, causerieën en cursussen, doorgegeven via de transmedums Gerard Tetteroo en Lex Persoon, die op dit onderwerp betrekking hebben verwerk ik in dit boek.  

Monniken werk

Dat is een hele klus want waar begin je…. Het is net een grote puzzel waarvan je eerst alle stukjes moet hebben, voor je de puzzel kunt gaan leggen. Maar wanneer heb je alle stukjes? En wat hoort er wel en wat hoort er niet bij?

Een begin

Ik ben maar gewoon ergens begonnen en dat was bij het ‘onderbewustzijn’ , wat is het en hoe werkt het? Iedereen kent wel een soort ‘onderbuik gevoel’ dat zich zomaar zonder aanleiding ineens voor kan doen, een signaal van je onderbewuste…. Maar wat doe je er mee? Geef je er gehoor aan? Of vind je dat maar onzin en ga je er aan voorbij… Wat is wijs? Wist je dat er ook een collectief onderbewustzijn is…  In ieder geval heeft het allemaal met je ziel te maken! En geen ziel staat op zichzelf, we vormen allemaal één geheel.

Vele titels

Het opnemen van Prana, remmingen in de mens, de werking van het magnetisch veld, reïncarneren of niet… Zomaar een handvol titels van lezingen die ik inmiddels intuïtief heb gekozen en heb uitgewerkt. Het leuke is dat al die verschillende titels iets met elkaar gemeen hebben: dat wij op allerlei manieren - vaak zonder het in zelf de gaten te hebben - gigantisch geholpen worden! Niemand staat er alleen voor bij het invullen van zijn Karma…, maar moet het wel zelf doen!


Wat ik verder nog zal tegenkomen…? Geen idee, maar ik ben al een eind op weg en geniet van elke stap die ik zet!


Houd deze pagina in de gaten, of geef via contact op als je bericht wilt krijgen als het gereed is.


Vayra-Ghanta   *   Hedwig Arkenaar

Naar begin Pagina. Bestellen                  .