Werken met de Ankh voor Jezelf
€   104,95

In het boek ‘Werken met Ankh & Kosmische Schijven’ staat vooral de basiskennis over de Ankh en de behandelingen die je specifiek kunt aanwenden voor anderen. ‘Werken met de Ankh voor Jezelf’ richt zich, hoe kan het anders op behandelingen die je op jezelf kunt toepassen. Noem het rustig ‘Werken met Ankh - deel 2’.

Opladen
Je kunt de Ankh, wanneer je geen ziekte of ergens last van hebt, gebruiken om je eigen positieve kracht 25x te versterken en zó jezelf weer helemaal op te laden. De visualisaties in dit boek, die allemaal positiviteit uitstralen, kunnen je daarbij helpen. Tevens bieden sommige behandelingen de mogelijkheid om met twee Ankhen tegelijk te werken.

Te beginnen met
Het boek begint met een acceptatiebehandeling en ademhalingsoefeningen, die heb je nodig bij vrijwel elke daaropvolgende behandeling/oefening. Daar waar nodig zijn de oefeningen van specifieke foto’s of afbeeldingen voorzien.
Let op!
Niets is zo moeilijk als jezelf genezen. Juist door (de verkeerde) emotionele reacties, die negatief zijn, ben je ziek geworden of heb je ergens last van gekregen. Jezelf genezen begint bij de acceptatie van je ziekte of probleem en jezelf dus ‘onder ogen zien’. Niet om jezelf te veroordelen, maar om de oorzaak duidelijk te krijgen. Als dát je lukt, kun je de Ankh gebruiken als versterker.

Aan bod komen vragen als
----------* Wat doe ik tegen mijn migraine?
----------* Hoe laad ik me op na een dag intensief geestelijk werk, en stop ik mijn denk (lees: pieker) hoofd?
----------* Waarom neem ik die belangrijke beslissing niet?
----------* Wat doe ik tegen maagklachten of een verstopte neus?
----------* Wat doe ik tegen mijn gevoel van eenzaamheid en/of onzekerheid?
----------* Waar zit en wat doet mijn kundalini?
----------* Hoe ontwikkel ik mijn geestelijke gave(n)?

Geïllustreerde oefeningen/behandelingen inclusief Cd Visualisaties
Voor in het boek staan foto’s die de meeste handelingen verduidelijken, en je vind er de  ademhalingsoefeningen die de basis vormen van andere oefeningen. De rest van het boek wordt gevormd door bijna 50 behandelingen die je samen met de Ankh op jezelf kunt toepassen. Daarnaast vind je 11 behandelingen/oefeningen die je alleen op elkaar kunt toepassen, maar de moeite waard waren om toch in dit boek te worden opgenomen.

Het cursusboek heeft 140 pagina’s in kleur, op A4-matglans 135 grams wit papier gedrukt en is voorzien van een kunststof Clickringband, die open en dicht kan, waardoor het boek gemakkelijk te hanteren is. De illustraties met foto’s en afbeeldingen verduidelijken de oefeningen en behandelingen.

Ook zit er een Cd bij met daarop ingesproken alle belangrijke visualisaties, zodat die makkelijk zijn toe te passen.

Werken met twee Ankhen
Er zijn nogal wat mensen die in het bezit zijn van twee Ankhen. Ook werken sommige opleidingen met twee Ankhen (dat hoeven beslist niet dezelfde te zijn, mits ze maar wel beide 2-benig zijn). In het boek bieden maar liefst 13 oefeningen/behandelingen die mogelijkheid. Dat vind je terug in de groene teksten in het boek, waarmee het in de oefening/behandeling wordt aangegeven. Verreweg alle 38 visualisaties en meditaties zijn ingesproken op een Cd en van prachtige achtergrond muziek voorzien, waardoor je ze makkelijker in je op kunt nemen. Bestellen van het boek/schriftelijke cursus ‘Werken met de Ankh voor Jezelf ‘ kan alleen via Vayra.

Kosten
€ 104,95 (exclusief € 7,50 verzendkosten). Wil je liever eerst uitgebreid kennis maken met het boek? Download dan de gratis DEMO (in Pdf-formaat) door de DEMO knop aan te klikken.
.
.