Audio Dvd's Trancelezingen
€   35,00 (per set)

Ter aanvulling op de schriftelijke cursus/boek 'Werken met Ankh & Kosmische Schijven' zijn er via Opleidingscentrum Vayra 2 Audio Dvd’s Verkrijgbaar.

Lemuria & Atlantis
Alle informatie over deze twee bijzondere aardse rijken binnen de menselijke geschiedenis vind je terug op deze audio Dvd. Meester Ankhmania was één van de oprichters en hogepriesters van Atlantis. Ankhmania betekent: de mens als Ankh. In het boek 'Werken met Ankh en Kosmische Schijven' wordt in het kort de geschiedenis beschreven. Op de Dvd vind je het hele verhaal zoals Meester Ankhmania dat zelf verteld heeft. Bovendien bevat deze Dvd meer uitleg over de functie van de Ankh in Atlantis en daarnaast meditatie- en visualisatie-oefeningen die te maken hebben met de Ankh.
Deze informatie mag je niet missen als je alles over de Ankh wilt weten.
             
Egypte, de Ankh & de Piramides
Deze audio Dvd is een vervolg op die van 'Lemuria & Atlantis'. Ook hierop vind je heel veel lezingen waarin de Ankh voor komt of zelfs een centrale rol speelt. Piramides en de Ankh zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, dat werd op de Dvd 'Lemuria & Atlantis' al duidelijk. Op deze Dvd wordt daar nog dieper op in gegaan. De verkorte geschiedenis van de Ankh in Egypte vind je eveneens terug in 'Werken met Ankh & Kosmische Schijven', maar komt in de lezingen zelf veel uitgebreider aan bod. Ook hier vind je weer talloze meditatie- en visualisatie-oefeningen terug over de Ankh.
Deze informatie mag je evenmin missen als je alles over de Ankh wilt weten.

Op beide Dvd’s staat naast veel meditaties over de Ankh, ook veel astrale achtergrondinformatie o.a. over de piramides en de farao’s. Beide omvatten alle informatie over de Ankh die is uitgesproken via lezingen en/of cursussen van de Meesters van Malva.
Al deze oorspronkelijk op cassetteband opgenomen lezingen zijn gedigitaliseerd en technisch bewerkt, opdat ze (weer) beter te beluisteren zijn en duren 1 à 1 ½ uur per lezing.

Kosten
€ 35,00 per 2 Dvd's (exclusief € 3,00 verzending als brievenbus pakje in Nederland. Verzendkosten buitenland op aanvraag.)

Meer informatieve lezingen
Er zijn meer dan 2500 lezingen met informatie vanuit de Astrale Wereld en/of de Kosmos teruggevonden. Alle zijn uitgebracht op Audio Cd's of Dvd’s. Deze zijn uitgebracht door en verkrijgbaar bij Malva Registratie.
Een bestellijst kun je kosteloos downloaden als Pdf-bestand, om een eerste impressie te krijgen van wat er zoal voor handen is. Klik op de tekst hiernaast. Bestellijst Malva Registratie

Vragen?
E-mail naar malva@malva-registratie.nl. Vera kan en zal zo snel mogelijk je vragen beantwoorden.
.
.
..VAYRA-GHANTA    *    A. Hofmanweg 5-A, 2031 BH  Haarlem    *    06-3131.0194    *    www.vayra.nl    *    info@vayra.nl
Bank nr.: IBAN NL 47 SNSB 0927 4215 50 - BIC SNSBNL2A    *    KvK nr.: 77499484    *    BTW nr.: NL001344232.B19