Boeken
De door Vayra uitgegeven boeken - tevens schriftelijke cursussen - zijn leerzaam en lezen even gemakkelijk als een intrigerend boek. Ze verrijken je manier van omgaan met en kijk op je lichamelijk- en geestelijk leven. Je kunt de inhoud enkel lezen, maar je kunt er ook actief mee aan de slag gaan.
Elk hoofdstuk maakt je nieuwsgierig naar het volgende.

Verkrijgbaarheid
De boeken zijn uniek en nergens anders verkrijgbaar. Ze zijn afzonderlijk te bestellen, maar toch vormen ze samen één geheel met daarin een logische volgorde. Ze vullen elkaar aan. Bij alle boeken staat het omgaan en werken met chakra’s, aura en kundalini centraal. Alleen is de invalshoek per boek daarin verschillend.

Opbouw
Met voldoende basiskennis - zoals je o.a. vindt in ‘Van Harte Mens’ - is elk boek afzonderlijk te lezen, te gebruiken of toe te passen.
De logische, maar zeker niet noodzakelijke volgorde van de boeken is:
----------* Van Harte Mens
----------* Werken met Chakra’s, Aura & Kundalini
----------* Werken met Ankh & Kosmische Schijven
----------* Werken met de Ankh voor Jezelf
----------* Van Ziel tot Karma (nog niet uitgekomen)
(zie navigatiebalk linksboven)

Basis Les
Voorafgaand aan de boeken 2 t/m 4 gaat een gratis te downloaden ‘Algemene Basis Les’.

Afronding
Tot slot: aan het 5de boek dat deze reeks zal afsluiten ‘Van Ziel tot Karma’ wordt momenteel nog gewerkt. Wil je weten wanneer het uitkomt? Schrijf je dan in voor de Nieuwsbrief (Kijk bij 'Bestellen').
..VAYRA-GHANTA    *    A. Hofmanweg 5-A, 2031 BH  Haarlem    *    06-3131.0194    *    www.vayra.nl    *    info@vayra.nl
Bank nr.: IBAN NL 47 SNSB 0927 4215 50 - BIC SNSBNL2A    *    KvK nr.: 77499484    *    BTW nr.: NL001344232.B19