Kosmische Schijven
Geschiedenis
De Kosmische Schijf is net als de Ankh afkomstig van Geza-4. Het is dan ook het zusje van de Ankh. Op zijn reis door de Kosmos van planeet naar planeet kwam de 2-benige Ankh ook in ons zonnestelsel en uiteindelijk naar de aarde. Op deze laatste reis nam hij zijn zus de Kosmische Schijf mee. De Kosmische Schijf had in Atlantis een geheel eigen functie en was veel groter. Zij diende als landingsbaan voor voertuigen uit de Kosmos. Vrijwel elke ziel krijgt bij haar aankomst in de astrale wereld, na een leven op aarde, een Kosmische Schijfbehandeling om alle emoties van de aarde definitief achter zich te kunnen laten. Dat gebeurt met de 4-kleurenschijf.

Herintroductie van de Schijven
Pas in de vorige eeuw zijn de Kosmische Schijven vanuit de astrale wereld en de Kosmos, in de vorm van behandelinstrumenten, opnieuw op aarde bij Malva geïntroduceerd. Al vrij snel werd duidelijk dat de werking van de 4-kleurenschijf voor de mens in eerste instantie te heftig is. Daarom werd er speciaal voor de aarde een tussenvorm gecreëerd, de 2-kleurenschijf, die half zo sterk is dan de 4-kleurenschijf.

Vereiste deskundigheid
Werken met Kosmische Schijven vereist de juiste kennis, omdat je hier omgaat met een versterker die jouw kracht 75 of 150 maal versterkt. Niet iets om bang voor te zijn, maar wel iets om voorzichtig mee om te gaan en je aan de regels te houden. Gebruik je dit kosmische instrument echter bewust en moedwillig verkeerd, dan zal die kracht zich tegen je keren. Gebruik je de Kosmische Schijf zonder opzet verkeerd dan werkt zij eenvoudigweg niet. Het is dus van belang dat je een studie en/of cursus 'Werken met Kosmische Schijven' hebt gevolgd.
Uiterlijk Kosmische Schijf
Het is een ronde schijf met een doorsnede van zo’n 20 cm, maximaal 1 cm dik, met een klein gaatje in het midden. De schijf is aan beide kanten in twee gekleurde helften gedeeld.

Verkrijgbaar
Helaas zijn er op dit moment geen Kosmische Schijven meer verkrijgbaar.
Tot 2020 kon ik putten  uit de voorraad van Frits Lobel, de oud-schijvenmaker van Malva Meditatie, helaas reageert Frits niet meer op mijn e-mails en telefoontjes.
Kosmische Schijven laten maken bij een offsetdrukker is helaas onbetaalbaar geworden en die prijzen stijgen alleen nog maar, en daarmee voor mij niet langer te doen.
Daarbij komt dat de vraag naar Kosmische Schijven in de loop der jaren sterk is afgenomen.
Dit betekent dat je die schijven voortaan zelf zult moeten maken. Veel werk maar wel te doen! De gebruiksaanwijzing daarvoor is op te vragen via
info@vayra-ghanta.nl
..VAYRA-GHANTA    *    A. Hofmanweg 5-A, 2031 BH  Haarlem    *    06-3131.0194    *    www.vayra.nl    *    info@vayra.nl
Bank nr.: IBAN NL 47 SNSB 0927 4215 50 - BIC SNSBNL2A    *    KvK nr.: 77499484    *    BTW nr.: NL001344232.B19