Reis- of Meeneem Ankh
€ 175,00     (tijdelijk lange(re) wachttijd
                                                  voor info neem contact op)


Een gepolijste gegoten messing Ankh met een lengte van 13 cm.

Past in de palm van je hand. Voelt warm en bijna zacht aan met een geheel eigen trilling en werkt vrijwel even krachtig als een grote werk Ankh, maar op zijn eigen manier. Hij wordt één met je, warm, makkelijk en praktisch te hanteren.

Door de Ankh zo verfijnd mogelijk te maken heeft deze een laag gewicht (slechts 82 gram). Door zijn grootte en gewicht past hij gemakkelijk in je tas, broekzak of binnenzak en is daarmee overal mee naar toe te nemen en daarmee ook overal te gebruiken. Komt bij je cliënten zacht en warm over als een verlengstuk van je hand.

Kosten
€ 175,00 (exclusief € 11,00 aangetekende, verzekerde verzending).
De prijs hangt samen met het arbeidsintensieve maakproces en de grote zorg om deze Meeneem Ankh mooi af te werken (zie Pdf Vervaardigen en Gieten van Ankhen).

Bestellen/levertijd
De Meeneem Ankh is meestal uit voorraad leverbaar. Bij meerdere aanvragen tegelijk, kan het zijn dat hij bij besteld moet worden en heeft dan een levertijd die in principe ligt tussen de 4 en 6 weken.
Momenteel is deze Ankh niet op korte termijn leverbaar. Neem contact met ons op, als u deze Ankh toch graag wilt bestellen.
Workshop
Wanneer je de Meeneem Ankh zelf komt ophalen in Haarlem, krijg je een workshop van een uur om met je Ankh te leren omgaan. Dit is tevens dé gelegenheid om kennis te maken met de schriftelijke cursussen/boeken, zoals:
----------* Werken met Ankh & Kosmische Schijven
----------* Werken met de Ankh voor Jezelf
----------* Van Harte Mens
Twijfel je nog welke Ankh je wilt? Dan is dat zeker een goede reden om langs te komen en zelf je keuze te maken! Maak daarvoor wel een afspraak:  info@vayra-ghanta.nl.

Wanneer je je Ankh niet gebruikt, berg hem dan op on een ondoorzichtige doek.
..VAYRA-GHANTA    *    A. Hofmanweg 5-A, 2031 BH  Haarlem    *    06-3131.0194    *    www.vayra.nl    *    info@vayra.nl
Bank nr.: IBAN NL 47 SNSB 0927 4215 50 - BIC SNSBNL2A    *    KvK nr.: 77499484    *    BTW nr.: NL001344232.B19