Mens, Ziel en Karma
Informatie over Mens, Ziel en Karma

Monniken werk
Aan mijn monnikenwerk is eindelijk een eind gekomen. Alle teksten zijn af, maar moeten nog wel nagekeken worden en van illustraties voorzien en in de juiste lay-out gezet worden en ook dat is helaas een heel monnikenwerk, maar gelukkig houdt Vera zich hiermee bezig, maar wel naast haar baan om theorieles te geven voor het rijbewijs. Dus heb nog even geduld!

Een uitdaging, maar confronterend
Voor mij was het samenstellen van dit boek een uitdaging, maar ook een confrontatie. Een uitdaging om al het materiaal door te nemen en uit te schiften, wat wel en wat niet? Waarbij elk hoofdstuk echt iets moest toevoegen en geen herhaling of nodeloze uitweiding mocht zijn.

Langzaam maar zeker groeide het boek en kreeg het zijn geheel eigen waarde ten op zichte van de eerdere boeken. Dit was een confrontatie met mezelf als mens en dat had ik even niet voorzien, maar het gebeurde wel!
Je ziel staat volledig buiten de emotie en gaat op haar gevoel af, maar als mens ‘bedenk’ je van alles wat je wilt en niet wilt en laat je je vaak leiden door allerlei menselijke emoties. En dan is een confrontatie met je ziel onvermijdelijk! Erg? Hooguit pijnlijk voor je ego als mens en hoe sterker en hardnekkiger dat ego is, hoe groter en langduriger de confrontatie. En één ding is zeker: je gaat het als mens echt niet winnen en dát heet dan ‘karma’!

Nu kan ik er om lachen, want na drie keer alle teksten goed doorgenomen te hebben, begrijp ik het hoe en waarom, en voor al het dáárom… Ik heb er ongelooflijk veel van geleerd en dat geestelijk leerproces gun ik eenieder echt van harte. Maar ik besef ook dat ieder mens uit dit boek zijn geheel eigen lessen gedurende zijn hele leven, moet halen. Alles op zijn eigen tijd.

Dat is de reden dat ik de gebruikte lezingen zoveel mogelijk ‘oorspronkelijk’ heb gehouden, en alleen er hier en daar wat meer begrijpelijk ‘Nederlands’ van heb gemaakt. Het boek begint met de geboorte uit God en eindigt met de droom van Meester Ischwara over ‘Oorlog en Vrede’ en hoe het duizendjarig vrederijk te bereiken. Maar hoe moeilijk je het als mens ook kan hebben in het leven, volg je hart, vertrouw op je intuïtie, gebruik je humor om te relativeren en te blijven lachen, en ga vooral je eigen weg, want jij weet als geen ander wat goed is voor jou! En weet één ding de hele astrale wereld én de Kosmos is maar al te graag bereid om je ziel met de invulling van haar karma te helpen en vertrouw daar blindelings op als mens, dan wordt je leven een stuk gemakkelijker!

Net als 'Van Harte Mens' een naslagwerk
Dit boek is een boek om stap voor stap uit te lezen, het begint gemakkelijk en eindigt voor jou als mens moeilijk. Het zet je aan het denken, maakt je misschien verontwaardigd en opstandig, maar laat je ook inzien wat de waarheid is. Maar wat vandaag ‘waar’ is, is morgen wellicht niet meer waar, want ook de waarheid verandert, naar mate jij verandert. En laat die kracht van verandering maar in je werken. Zodat je zo nu en dan dat boek weer oppakt en een stukje leest, wat op dat moment iets speciaal voor jou te zeggen heeft…. Zo werkt dit boek en daarmee is het beslist een enorme verrijking van de vorige vier boeken en maakt het alle boeken tot één geheel in de Malvaleer!

Nog even geduld
Het duurt nog even voor dit boek verkrijgbaar is, maar weet dat er hard aan wordt gewerkt en ik je via de nieuwsbrief op de hoogte zal houden van de vorderingen die voor jou van belang zijn.

Komt er nog meer na dit boek?
Nee, dit is echt het laatste boek. En zoals hierboven al aangegeven, dan zijn alle boeken samen echt een compleet geheel in de Malvaleer!

                                                                  
Menselijk, Astraal en Kosmisch

Houd deze pagina in de gaten, of geef via 'contact' op als je bericht wilt krijgen zodra het gereed is.
..VAYRA-GHANTA    *    A. Hofmanweg 5-A, 2031 BH  Haarlem    *    06-3131.0194    *    www.vayra.nl    *    info@vayra.nl
Bank nr.: IBAN NL 47 SNSB 0927 4215 50 - BIC SNSBNL2A    *    KvK nr.: 77499484    *    BTW nr.: NL001344232.B19