€   75,00

Een set Kosmische Schijven bestaat uit een 2-kleurenschijf en een 4-kleurenschijf. Het is wel een vereiste dat je een studie of cursus hebt gevolgd in het 'Werken met Kosmische Schijven', of waar dit een belangrijk onderdeel van is geweest.

2-Kleurenschijf
Een platte ronde schijf, verdeeld in twee gelijke helften waarvan de ene helft de kleur geel heeft en de andere de kleur oranje. Dit geldt voor beide kanten van de schijf. Het materiaal van de schijf kan divers zijn.

4-Kleurenschijf
Deze schijf heeft dezelfde afmetingen als de 2-kleurenschijf en is eveneens verdeeld in twee gelijke helften. Maar in dit geval aan de ene kant van de schijf de kleuren oranje en geel en aan de andere kant de kleuren kobaltblauw en violet. Het enige verschil tussen deze twee schijven is dat de 4-kleurenschijf twee keer zo sterk werkt dan de 2-kleurenschijf.

Wat je er mee kunt
De Ankh en de Kosmische Schijf hebben één ding met elkaar gemeen, ze werken beide als katalysator en versterker, hoe verschillend van vorm en materiaal ze ook zijn. De 2-kleurenschijf kun je als versterker gebruiken bij bepaalde behandelingen, de 4-kleurenschijf is daarvoor vaak te sterk. De laatste kan gebruikt worden om o.a. water op een kosmische manier te laden. Een weldaad voor (de zieke) mens, dier en plant.

Enkele toepassingen
De Cyclus Schijfbehandelingen
Deze specifieke behandeling is een cyclus van 10 behandelingen met de Kosmische Schijven. Deze worden op het basischakra gegeven en hebben tot doel iemand helder laten krijgen wie hij is. Welk deel van hemzelf is en welk deel (voor hem) is ingevuld door anderen. Maar ook wat hij wil en niet wil, waarmee zijn ja ook ‘JA’ wordt en zijn nee, ‘NEE’. Het brengt hem terug naar zijn oorspronkelijke levenspad, waardoor hij (weer) verder kan. Het zal alle ballast van onverwerkte emoties opruimen, waardoor hij zelf weer passie en kleur aan zijn leven kan geven (zie 'Praktijk - Schijfbehandelingen' voor uitgebreidere informatie).
Andere mogelijkheden o.a.
----------* Ontstekingen van en klachten over oren en ogen
----------* Longenfyseem
----------* Ischias & Leverbehandeling
Set Kosmische Schijven
Jezelf behandelen met de Kosmische Schijf
Je kunt de Kosmische Schijf gebruiken om water te laden, wratten te laten verdwijnen (voor zover je er bij kunt) en er je gedachtekracht mee te versterken.

Helaas kun je jezelf geen Schijfbehandelingen geven. Dat is praktisch gezien onmogelijk. Maar daar heb je ook een onafhankelijk therapeut voor nodig, die je begeleidt tijdens het hele proces (dus niet je partner of een familielid).

Ook de Kosmische Schijf als versterker bij jezelf gebruiken is helaas niet mogelijk.

Prijs
€ 75,00 (exclusief € 7,50 verzending (risico koper),  of € 11,00 aangetekende, verzekerde verzending. Verzendkosten buitenland op aanvraag.
.
.