€ 225,00

Een gepolijste gegoten messing Ankh van een lengte van 22 cm.

Door de lange benen van deze gegoten Ankh is een hoorbare en voelbare langdurige stemvorktrilling mogelijk die gebruikt kan worden om spanningen los te trillen. Dit is bij een Ankh met kortere benen of een ‘getrokken, gelaste Ankh’ niet of in (veel) minder mate mogelijk.

Hiermee kan spanning in de aura - het begin van veel ziektes - worden losgetrild.
Door de Ankh zo verfijnd mogelijk te maken heeft deze een relatief laag gewicht (slechts 170 gram). Hierdoor ligt hij prettig in de hand en is zodoende niet zo vermoeiend om mee te werken.
Een echte Therapeutische Werk Ankh dus.

Kosten
€ 225,00 (exclusief € 11,00 aangetekende, verzekerde verzending).
De prijs hangt samen met het arbeidsintensieve maakproces en de grote zorg om deze Therapeutische Ankh mooi af te werken (zie  Pdf Vervaardigen en Gieten van Ankhen).

Grote Therapeutische, of Werk Ankh
Bestellen/levertijd
De grote, therapeutische of werk Ankh is meestal uit voorraad leverbaar. Bij meerdere aanvragen tegelijk, kan het zijn dat hij bij besteld moet worden en heeft dan een levertijd die in principe ligt tussen de 4 en 6 weken.


Workshop

Wanneer je de grote werk Ankh zelf komt ophalen in Haarlem, krijg je een workshop van een uur om met je Ankh te leren omgaan. Dit is tevens dé gelegenheid om kennis te maken met de schriftelijke cursussen/boeken, zoals:
----------* Werken met Ankh & Kosmische Schijven
----------* Werken met de Ankh voor Jezelf
----------* Van Harte Mens
Twijfel je nog welke Ankh je wilt? Dan is dat zeker een goede reden om langs te komen en zelf je keuze te maken! Maak daarvoor wel een afspraak:  info@vayra-ghanta.nl.

Wanneer je je Ankh niet gebruikt, berg hem dan op in een ondoorzichtige doek.
..VAYRA-GHANTA    *    A. Hofmanweg 5-A, 2031 BH  Haarlem    *    06-3131.0194    *    www.vayra.nl    *    info@vayra.nl
Bank nr.: IBAN NL 47 SNSB 0927 4215 50 - BIC SNSBNL2A    *    KvK nr.: 77499484    *    BTW nr.: NL001344232.B19