€   125,00

De Ziel
Het is een theoretisch boek dat gaat over de menselijke ziel en haar geestelijke ontwikkeling, maar ook over haar verblijf in de astrale wereld tussen levens in. Alles heeft met elkaar te maken en is belangrijk in je hele menselijk functioneren op aarde.

Basiskennis
Je leert allereerst op een boeiende wijze de spirituele basiskennis van Malva kennen en vervolgens je eigen menselijke lichaam en de samenwerking tussen alle systemen in dat lichaam. Daardoor wordt niet alleen je lijf en het functioneren er van verduidelijkt, maar ook het verband met je chakra’s, aura en kundalini. Je aura is nauw verbonden met je lichaam en beide reageren op elkaar. De chakra’s in je aura heb je nodig om je hele lichaam van voldoende energie te voorzien en goed te laten functioneren. De kundalini, die het lichaam met de chakra’s verbindt, vormt een belangrijk energiesysteem dat geestelijke groei gedurende al je levens mogelijk maakt!
Van Harte Mens
Inhoud
Het boek omvat alle benodigde basiskennis voor het volgen van één of meerdere boeken/schriftelijke cursussen van Vayra Opleidingscentrum. Waardoor je veel meer met die vervolgboeken kunt doen.
Het is een naslagwerk, waarin je makkelijk en uitgebreid alle benodigde theorie kunt vinden over o.a.
----------* de ziel,
----------* de astrale wereld,
----------* het functioneren van het menselijk lichaam,
----------* je aura,
----------* het fluïdum,
----------* je chakra’s,
----------* de kruiden en edelstenen die bij de Aura en de chakra’s horen, en
----------* en je kundalini

Opbouw
Van Harte Mens bestaat uit 2 delen. Het eerste deel bevat de 'Algemene Basiskennis, Aura & Fluïdum'. Het tweede deel 'Chakra’s & Kundalini'.
De twee delen vormen één geheel, totaal 384 pagina’s. Het is in kleur gedrukt op stevig (135 grams) papier van A4-formaat. Ingebonden met een stevige kunststof Clickring, die zowel open als weer dicht geklikt kan worden. Het boek is uitsluitend via Vayra te bestellen.

Kosten
€ 125,00 (exclusief € 11,00 aangetekende, verzekerde verzending).
Wil je liever eerst uitgebreid kennis maken met het boek? Download dan de gratis DEMO (in Pdf-formaat) door de DEMO knop aan te klikken.
.
.
..VAYRA-GHANTA    *    A. Hofmanweg 5-A, 2031 BH  Haarlem    *    06-3131.0194    *    www.vayra.nl    *    info@vayra.nl
Bank nr.: IBAN NL 47 SNSB 0927 4215 50 - BIC SNSBNL2A    *    KvK nr.: 77499484    *    BTW nr.: NL001344232.B19