Van Ziel tot Karma
Aan dit laatste boek wordt nog steeds hard aan gewerkt….

Informatie over Van Ziel tot Karma

Monniken werk
Het is net als bij ‘Van Harte Mens’ een hele klus, want waar begin je? Het is een grote puzzel waarvan je eerst alle stukjes moet hebben, voor je de puzzel kunt gaan leggen. Maar wanneer heb je alle stukjes? En wat hoort er wel en wat hoort er niet bij?

Een begin
Ik ben maar gewoon ergens begonnen en dat was bij het ‘onderbewustzijn’, wat is het en hoe werkt het? Iedereen kent wel een soort ‘onderbuik gevoel’ dat zich zomaar zonder aanleiding ineens voor kan doen, een signaal van je onderbewuste.
Maar wat doe je er mee? Geef je er gehoor aan? Of vind je dat maar onzin en ga je er aan voorbij? Wat is wijs?
Wist je dat er ook een collectief onderbewustzijn bestaat?  In ieder geval heeft het allemaal met je ziel te maken! En geen ziel staat op zichzelf, we vormen allemaal als mens één geheel: de mensheid.
Vele titels
----------* Het opnemen van Prana
----------* Remmingen in de mens
----------* De werking van het magnetisch veld
----------* Reïncarneren of niet.
Zomaar een handvol titels van lezingen die ik inmiddels intuïtief heb gekozen en heb uitgewerkt. Het leuke is dat al die verschillende titels iets met elkaar gemeen hebben:
'Wij worden op allerlei manieren - vaak zonder het zelf in de gaten te hebben - gigantisch geholpen! Niemand staat er alleen voor bij het invullen van zijn Karma…, maar ieder moet het wél zelf doen!

Wat ik verder nog zal tegenkomen…? Geen idee, maar ik ben al een eind op weg en geniet van elke stap die ik zet!

Houd deze pagina in de gaten, of geef via 'contact' op als je bericht wilt krijgen zodra het gereed is.